Ιδιωτικού δικαίου προσλήψεις

Προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης εκπαιδευτικού έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το Α’ εξάμηνο του ακαδ. έτος 2018-19, και, σύμφωνα με την αριθ. 36/8-10-2018 (Θ. 6.5) Πράξη της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και τις αριθ. πρωτ. ΕΛ/7900/12-7-2018 [ΑΔΑ: ΨΘΕ646Ψ8ΧΙΤΑΞ] και ΕΛ/8879/2018 [ΑΔΑ: 7Σ4Ξ46Ψ8ΧΙ-ΓΒΙ] Αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης, ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν πρόταση, ως εξής:

H ανάθεση διδακτικού έργου αφορά στα μαθήματα:

  • Α1-Παιδαγωγική & Φιλοσοφία της Παιδείας στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης για 104 ώρες
  • A4α-Εκπαιδευτική Τεχνολογία-Πολυμέσα (Θεωρία) στην πόλη του Άργους για 26 ώρες
  • Α6-Αναπτυξιακή Ψυχολογία στην πόλη του Βόλου για 52 ώρες

Προϋπόθεση ανάθεσης διδακτικού έργου: στα θεωρητικά μαθήματα είναι:

  • η κατοχή Διδακτορικού Διπλώματος συναφούς (πλήρως ή μερικώς) με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος που δηλώνεται. Στην περίπτωση που δεν υποβληθούν προτάσεις από κατόχους διδακτορικού διπλώματος ή που υποβληθούν μόνο από κατόχους διδακτορικού διπλώματος μη συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο, τότε θα αξιολογούνται και προτάσεις κατόχων Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης συναφούς με το γνωστικό αντικείμενο του μαθήματος.
  • η διδακτική εμπειρία σε ΑΕΙ τουλάχιστον δύο ακαδημαϊκών εξαμήνων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΝΤ για Ελλάδα για δημόσιο χρέος και πρωτογενές πλεόνασμα

Το πρωτογενές πλεόνασμα αναμένεται να διατηρηθεί στο 2,1% του ΑΕΠ έως το 2029 - Στο σύνολο …