Διπλή υπογραφή σύµβασης για δώδεκα (12) µήνες

Πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» του έργου µε τίτλο «Μετατόπιση συλλεκτήρα οµβρίων (ρέµα Πεύκης) στην οδό Αλατσάτων ∆ήµου Νέας Ιωνίας» στο Ε.Π. «Αττική 2014- 2020», ως "επιστηµονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων", για χρονικό διάστηµα από την ηµεροµηνία υπογραφής της σύµβασης και για δώδεκα (12) µήνες, µε δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης της σύµβασης, έως το τέλος του υποέργου, εφόσον αυτό συνεχισθεί, υφίσταται η σχετική χρηµατοδότηση και οι ανάγκες του το επιβάλλουν, ανακοίνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής.

Ειδικότητες:

  • 1 (ΠΕ) Αρχαιολόγοι
  • 1 (ΥΕ) Εξειδικευµένοι Εργάτες (σε ανασκαφικές εργασίες)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Λεωφ. Συγγρού 98-100, Αθήνα 11741, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, υπόψιν κ. Αρµακόλλα Γεώργιου (τηλ. επικοινωνίας 210.3240563, εσωτ.110),

εντός προθεσµίας έως και 02.11.2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …