Υπάλληλος έβλεπε πορνό...στο γραφείο του! Η τιμωρία του....

Μόνο που δεν έμπαινε σε μια ή δυο σελίδες αλλά από τον υπολογιστή του, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με τον server του γεωλογικού τμήματος, είχε “ανοίξει” 9.000 διαφορετικές ιστοσελίδες με πορνό!

Πως έγινε αντιληπτός;

Σύμφωνα με το "nextgov", οι σελίδες ήταν γεμάτες από ιούς και μάλιστα ύστερα από έλεγχο των τεχνικών το δίκτυο των υπολογιστών του Γεωλογικού Συστήματος των ΗΠΑ είχε προσβληθεί από malware ρωσικής προέλευσης.

Όπως είναι φυσικό έγινε έρευνα για το θέμα και εκεί αποκαλύφθηκε ο υπάλληλος, ο οποίος είχε μολύνει όλο το σύστημα με την… κακιά συνήθεια που είχε να μπαίνει σε πορνογραφικά σάιτ από το λάπτοπ που του είχε παραχωρήσει η δουλειά!

Οι κανονισμοί απαγορεύουν ένας κυβερνητικός υπολογιστής να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς και όπως καταλάβατε ο υπάλληλος απολύθηκε!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …