Έβγαλε selfie με τον μαχαιρωμένο από την ίδια πρώην σύζυγό της! (ΦΩΤΟ)

Tον πρώην σύζυγό της μαχαίρωσε μία γυναίκα, η οποία αντί να καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, έβγαλε μια selfie φωτογραφία με το θύμα να αιμορραγεί και στη συνέχεια έστειλε την φωτογραφία σε φίλους, αναφέροντας ότι την έκανε να μοιάζει με «θηρίο».

Ένας καβγάς μεταξύ της Όλγας και Ολέγκ στη Σιβηρία, ήταν αρκετός για να καταλήξει σε ένα αιματηρό περιστατικό.

Ο άνδρας αναφέρει το "enikos.gr", προσπάθησε να στραγγαλίσει την πρώην σύζυγό του, ανέφερε η αστυνομία σε δήλωση που δημοσίευσαν τα τοπικά ΜΜΕ. Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της, η Όλγα άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Η ιστορία στη συνέχεια πήρε μια απρόβλεπτη τροπή. Αντί να το καταγγείλλει αμέσως στην αστυνομία, καλώντας ένα ασθενοφόρο, η 25χρονη Όλγα αποφάσισε … να απαθανατήσει τη στιγμή μαζί με τον πρώην σύζυγό της.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …