40 οι θέσεις άμεσης πρόσληψης

Διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων από τον οποίο η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) μπορεί να προσλαμβάνει νέα μέλη της δημόσιας διοίκησης ως «προϊσταμένους διοίκησης» (ομάδα καθηκόντων AST), η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Ο προϊστάμενος διοίκησης επικουρεί τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΕ στην εκπλήρωση της αποστολής του όσον αφορά την καθημερινή διαχείριση της αντιπροσωπείας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες και κανονισμούς.

Μεταξύ άλλων, ο προϊστάμενος διοίκησης συντονίζει τις εργασίες του τμήματος διοίκησης και είναι υπεύθυνος για διάφορους τομείς:

  1. Ανθρώπινους πόρους και διαχείριση της ασφάλειας
  2. Δημοσιονομική διαχείριση και εκτέλεση του προϋπολογισμού της αντιπροσωπείας
  3. Διαχείριση των εγκαταστάσεων της Αντιπροσωπείας, υλικοτεχνική υποστήριξη, προμήθειες και συμβάσεις

Για να υποβάλετε αίτηση υποψηφιότητας, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ατομικό λογαριασμό EPSO. Σημειώστε ότι πρέπει να δημιουργήσετε μόνο έναν ατομικό λογαριασμό για όλες τις αιτήσεις υποψηφιότητάς σας στην EPSO.

Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu πριν από τις: 27 Νοεμβρίου 2018 στις 12.00 (μεσημέρι), ώρα Κεντρικής Ευρώπης

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …