Ολιγοήμερη προθεσμία 31 προσήψεων

Την πλήρωση έως τριάντα ενός (31) θέσεων ανακοινώνει για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) έτους 2018-2019, όπως αυτές αξιολογούνται και εγκρίνονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διά της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων, ως "Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α.)",  το Ν.Π.Δ.Δ. «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός » του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Προθεσµία υποβολής των αιτήσεων µέχρι και δέκα (10) ηµέρες µετά την τελευταία ηµέρα δηµοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε τοπικές εφηµερίδες.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο νοµίµως εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 15Α Πεύκη (γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πεύκης) , τηλ. 210-6140612 & 210-6145457 από την 27-10-2018 και για δέκα (10) ημέρες έως και την 05-11-2018.Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.µ. έως τις 13 .00 µ.µ.

Αιτήσεις µε τηλεοµοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση συστηµένης αποστολής των δικαιολογητικών µέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυµεταφοράς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ηµεροµηνία αποστολής εντός της προαναφερόµενης προθεσµίας.

Η παρούσα προκήρυξη/ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου ΛυκόβρυσηςΠεύκης και του Ν.Π.Δ.Δ. ΠΕ.Α.Π. ( οδός Ελευθερίου Βενιζέλου 15 Α Πεύκη), καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΠΕ.Α.Π.: www.peap.gr.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …