Μέχρι και ο Άγιος Βασίλης εμβολιάστηκε κατά της γρίπης

Η εορταστική περίοδος πλησιάζει στη Λαπωνία και ο Άγιος Βασίλης προετοιμάζεται πυρετωδώς. Μεταξύ άλλων έκανε το εμβόλιο για τη γρίπη και άρχισε τις προσλήψεις ξωτικών που θα τον βοηθήσουν στο ετήσιο εγχείρημά του.

Στο χωριό του το Ροβανιέμι, στον αρκτικό κύκλο, η νοσοκόμα Τία Κακόνεν έκανε το εμβόλιο κατά της γρίπης στον αγαπημένο άγιο των παιδιών.

Πρόκειται απλά για ένα προληπτικό μέτρο, καθώς η εποχή της γρίπης συμπίπτει με την πιο φορτωμένη από υποχρεώσεις εποχή του χρόνου για εκείνον.

Πέρυσι τον Δεκέμβριο, 390.000 ξένοι επισκέπτες πέρασαν μια τουλάχιστον νύχτα στη φινλανδική Λαπωνία, ήτοι μια αύξηση 10% σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα πρόπερσι.

Οι περισσότεροι τουρίστες σύμφωνα με το "ΑΠΕ ΜΠΕ", έρχονται από τη Βρετανία, ενώ τους ακολουθούν οι Ρώσοι, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Υψηλοί τόνοι στην πρώτη συζήτηση για το νέο δικαστικό χάρτη

Επίθεση Γιώργου Φλωρίδη σε ΠΑΣΟΚ - Κριτική από την αντιπολίτευση Με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο …