Θέσεις για εκατοντάδες ιατρούς σε Νοσοκομεία

Προχωρά στην πρόσληψη συνολικά 1575 ατόμων, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης με τίτλο «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS», για να στελεχώσουν τις δομές Δημόσιας Υγείας αλλά και τα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων, το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ.

Συγκεκριμένα στο νομό Βοιωτίας τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας ενισχύονται με:

  • 1 παιδίατρο, 1 παθολόγο, 1 γυναικολόγο, 2 νοσηλευτές, 1 μαία, 1 ψυχολογο, 1 κοιν. λειτουργό, 1 διερμηνέα (σύνολο 9) (ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ)
  • 1 παιδίατρο, 2 παθολόγους, 2 νοσηλευτές, 1 μαία, 1 ψυχολόγο, 1 κοιν. λειτουργό, 2 διερμηνείς (σύνολο 10) (ΓΝ ΘΗΒΑΣ)

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που παραχωρείται στη Βοιωτία τόσο πολυάριθμο επιστημονικό προσωπικό για τα νοσοκομεία από το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται απόλυτα η πρόταση της Διοικήτριας του νοσοκομείου Λιβαδειάς, κ Βαλλά, που είχε κατατεθεί σε επίσκεψή της στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.  παρουσία του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Θηβών, Αντώνη Αγάτσα και του βουλευτή Βοιωτίας, Νίκου Θηβαίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.22 MB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Bόρεια Μακεδονία: Μεγάλο προβάδισμα της υποψήφιας του VMRO- DPMNE στις εκλογές

Ο δεύτερος γύρος, στον οποίο, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα συμμετάσχουν η 70χρονη Γκορντάνα …