Προσλήψεις με σύμβαση

Ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ειδικότητας Βιολόγων, ως " επιστημονικού προσωπικού", το Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για τη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που εδράζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΕΛΠΙΔΑ»

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην διεύθυνση Λεβαδίας 8 Αθήνα Τ.Κ. 115 27 , εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον ημερήσιο τύπο.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι πρέπει:

  • Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε. Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας απαιτείται Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (Ν.2413/1996 άρθρο 10 παρ.1) που χορηγείται από Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ.: 551 31 Θεσσαλονίκη, της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) μη Διοικητικού προσωπικού.

Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 540 06) το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.

  • Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο ή δίπλωμα Βιολογίας ή Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών ή Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  2. Οι άνδρες υποψήφιοι, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Επίσης έως την ίδια ημερομηνία και μέχρι την πρόσληψή τους να μην έχουν κηρυχθεί ανυπότακτοι ή καταδικασθεί για λιποταξία με τελεσίδικη απόφαση. Εξαίρεση: Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων: Για τους πολίτες κράτους της Ε.Ε. για τους οποίους δεν προβλέπεται τέτοιο κώλυμα στη χώρα τους.
  3. Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α)επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
  4. Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και τυχόν γνώση δεύτερης γλώσσας (Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ισπανικής), θα θεωρηθεί προσόν, προσκομίζοντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό .
  5. Να έχει ικανότητα και ευχέρεια στην επικοινωνία και ενημέρωση για την προσέλκυση εθελοντών δοτών Μυελού Οστών
  6. Επίσης είναι επιθυμητό να έχει δραστηριοποιηθεί με την εθελοντική κοινωνική προσφορά.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης.

  • Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
  • Για την απόδειξη της εξειδικευμένης εμπειρίας απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης του εργοδότη από την οποία να προκύπτει η ειδικότητα πρόσληψης, η χρονική διάρκεια και το αντικείμενο της απασχόλησης.
  • Ο/Η υποψήφιος πρέπει να διαθέτει κατάλληλη εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της Ιστοσυμβατότητας και της Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κυττάρων.

Τυχόν δημοσιεύσεις του/της υποψηφίου σε επιστημονικά περιοδικά της ημεδαπής ή αλλοδαπής θα ληφθούν υπόψη.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά:

  1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των συναφών τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) «Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών» με την οποία δηλώνουν ότι:

«Όλα τα στοιχεία της αίτησης είναι ακριβή και αληθή και κατέχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για την προκηρυσσόμενη θέση, όπως αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση και αναγράφονται στην υποβαλλόμενη αίτηση. Σε περίπτωση ανακρίβειας να γνωρίζει ότι θα έχει τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του ν.1599/1986.»

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ & ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής που απαιτούνται από την ανακοίνωση πρέπει να είναι επικυρωμένοι και επίσημα μεταφρασμένοι στην Ελληνική γλώσσα. Επίσης, πράξη αναγνώρισης από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α., Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα τηρήσει αρχείο και θα προβεί σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την προκήρυξη (αίτηση και προσκομιζόμενα δικαιολογητικά), προκειμένου να αξιολογήσει τα προσόντα τους και να προβεί σε πλήρωση της προκηρυσσόμενης θέσης. Τα προσωπικά δεδομένα των υποψηφίων θα τηρηθούν για χρονικό διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τη διετία και δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, ούτε θα διαβιβασθούν εκτός ΕΕ.

Οι υποψήφιοι έχουν τα εξής δικαιώματα ως προς τα προσωπικά δεδομένα που θα τηρηθούν από το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για τον παραπάνω σκοπό:

  • δικαίωμα ενημέρωσης,
  • δικαίωμα πρόσβασης,
  • δικαίωμα διόρθωσης,
  • δικαίωμα διαγραφής,
  • δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,
  • δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων,
  • δικαίωμα εναντίωσης,
  • δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

Επίσης, οι υποψήφιοι δικαιούνται να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους στην τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, ως αυτή παρέχεται με την από μέρους τους υποβολή της αίτησης για την παρούσα προκήρυξη, χωρίς ωστόσο να θίγεται η νομιμότητα της μέχρι του σημείου εκείνου επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων από το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Για την άσκηση των δικαιωμάτων τους και τυχόν ανάκληση της συγκατάθεσής τους, οι υποψήφιοι καλούνται να απευθύνουν σχετικό αίτημα προς την Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων του Σωματείου «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@oramaelpidas.gr


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …