Σήμερα αναβιώνει η άγρια δολοφονία 43χρονης

Αναβιώνει σήμερα στη Ρόδο το άγριο σεξουαλικό έγκλημα 43χρονης μητέρας, το οποίο είχε γίνει στην Κω στις 14 Απριλίου 2014. Η 43χρονη Ρουμάνα μητέρα τριών παιδιών είχε βρεθεί κατακρεουργημένη μέσα στο μπάνιο του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύντροφό της 51 ετών. Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές: «Τη σφάξανε ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, ποιος το έκανε ρε παιδιά»!

  • Ο 51χρονος, που βρισκόταν προηγουμένως σε ζαχαροπλαστείο-παρασκευαστήριο στο οποίο εργάζεται, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, προέβαλε άλλοθι.
  • Ο εργοδότης του επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στην εργασία του, ενώ το ίδιο προέκυψε από την έρευνα των καμερών ασφαλείας του καταστήματος, αλλά και την εξέταση υπαλλήλων.

Το δικαστήριο του επέβαλλε ισόβια κάθειρξη. Επέμενε όμως ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Τρία χρόνια μετά η δικηγόρος του ζητάει να γίνει ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων που βρέθηκαν δίπλα στην άτυχη γυναίκα. Το αποτέλεσμα έφερε και την ανατροπή, αφού ανήκουν σε έναν άνδρα από το Πακιστάν που έμενε πάνω από το θύμα.

Γίνεται αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής και έτσι ο 51χρονος αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Αύριο θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Η δικηγόρος του Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε στο "star.gr":

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την υπεράσπιση του πελάτη μου είχα πεισθεί για την αθωότητά του. Κάναμε ένα μεγάλο αγώνα προκειμένου να πεισθεί και η δικαιοσύνη ότι δεν είναι ένοχος, δεδομένου ότι πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ελλείψει του αποτελέσματος της ταυτοποίησης των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Πιστεύω ότι στο εφετείο θα αξιολογηθούν τα στοιχεία και θα απονεμηθεί δικαιοσύνη για να τελειώσει το δράμα του 51χρονου και της οικογένειάς του».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …