Θα κληθούν σε συνέντευξη, οι υποψήφιοι μιας θέσης

Προκηρύσσει μια (1)  θέση εργασίας καλώντας τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν μέσω email στο safezoneioannina@gmail.com έως τις 31/10/2018 η " ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων", τα κάτωθι με τίτλο «Προκήρυξη για την στελέχωση της ομάδας παιδικής προστασίας της ΑΡΣΙΣ στο Safe Zone στην Αγία Ελένη Ιωαννίνων»

  • Βιογραφικό Σημείωμα
  • Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την θέση εργασίας

Κοινωνικού επιστήμονα/Υπεύθυνου παιδικής προστασίας στο πλαίσιο του έργου « Providing  urgent protection  for  the  most  vulnerable UASC through Safe Zones, Food  Provision and Case management »  τo οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕCHO) μέσω της Διεθνούς Οργάνωσης UNICEF.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται

Αν κληθούν σε συνέντευξη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι:

  • Φωτοαντίγραφο του των τίτλων σπουδών
  • Φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …