14 Νοεμβρίου η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Μάχη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών αναμένεται να δοθεί στις 14 Νοεμβρίου στη Βουλή, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.Σήμερα στη διάσκεψη των προέδρων αποφασίστηκε πως την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση.

Κατά τη συζήτηση θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων γνωστοποιώντας τις θέσεις τους, ωστόσο το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσουν στην ολομέλεια και οι πολιτικοί αρχηγοί.Η επιτροπή θα συγκροτηθεί εντός των επόμενων τριών ημερών και θα αποτελείται από συνολικά 46 βουλευτές

  • 23 βουλευτές από τον ΥΡΙΖΑ
  • 12 από τη ΝΔ
  • 3 Δημοκρατική Συμπαράταξη
  • 2 ΚΚΕ
  • 2 ΧΑ
  • 1 Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ενωση Κεντρώων
  • 1 Ανεξάρτητοι

Η συνεδρίαση στις 14 Νοεμβρίου θα αφορά στη λήψη απόφασης για τον ορισμό προθεσμίας προκριμένου η επιτροπή να υποβάλει έκθεση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.
Ηδη η ένταση έχει χτυπήσει κόκκινο με αφορμή το πόρισμα για την Υγεία και τις ευθύνες που καταλογίζει σε πρώην υπουργούς της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ ενώ ταυτόχρονα σε πλήρη εξέλιξη είναι και η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ και αντιπολίτευσης για τις αλλαγές στο Σύνταγμα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …