Άγριο ξύλο σε αγώνα Γ΄ Εθνικής (VIDEO)

Απίθανες εικόνες για μία ακόμη φορά σε ελληνικά γήπεδα και μάλιστα της τρίτης κατηγορίας, με οπαδούς του Αιάλεω να συγκρούονται με τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα σοβαρά επεισόδια και ξύλο εντός και εκτός γηπέδου.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, ανάμεσα στον ΑΟ Χαλκίς και το Αιγάλεω που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας, τα οποία κατέγραψε μάλιστα, η κάμερα του "Star Κεντρικής Ελλάδας".

Συγκεκριμένα οπαδοί των φιλοξενουμένων που βρισκόντουσαν στο πέταλο του γηπέδου συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις και οι εξέδρες του σταδίου θύμισαν πεδίο μάχης με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν πυρσούς, αντικείμενα και δακρυγόνα.

Πολλοί γονείς πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν από το γήπεδο, ενώ οι μάχες αστυνομίας οπαδών κράτησαν για περίπου 10 λεπτά με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο στάδιο και η έναρξη του αγώνα να καθυστερήσει.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισραήλ: Ο οίκος S&P υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ

"Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους" Ο διεθνής οίκος …