Προσλήψεις Εξειδικευμένων Ιατρών του Κλάδου ΕΣΥ

Ανακοινώνει τηνπρόσληψη επί θητεία, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων – Εξειδικευμένων Ιατρών του Κλάδου ΕΣΥ και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, το Γενικό Νοσοκομείο: «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» της 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, που εδρεύει στη Βούλα  της Π.Ε. Ανατ. Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότητες:

  • 1 Διευθυντής με ειδικότητα στην Αιματολογία ή Ιατρική Βιοπαθολογία για το Αιματολογικό Τμήμα, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • 1 Επιμελητής Β’ με ειδικότητα στην Νεφρολογία,  ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • 1 Επιμελητής Β’ με ειδικότητα στην Παθολογία, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • 1 Επιμελητής Β’ με ειδικότητα στην Ακτινοδιαγνωστική, ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν Αίτηση-δήλωση η οποία υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

  • esydoctors.moh.gov.gr,

με την χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET. Mέσα στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων κατατίθενται σε έντυπη μορφή τα δικαιολογητικά και εκτυπωμένο και υπογεγραμμένο αντίγραφο της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης από τον υποψήφιο, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή εταιρεία ταχυμεταφοράς στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

  • 1η Υ.ΠΕ. Αττικής,  Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ζαχάρωφ 3, Τ.Κ. 115 21, Αθήνα Αττικής, σε κλειστό φάκελο όπου θα αναγράφεται η θέση για την οποία υποβάλει υποψηφιότητα.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει υποψηφιότητα σε μία έως και πέντε θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ., που έχουν προκηρυχθεί από μία Δ.Υ.ΠΕ., με τις προκηρυχθείσες θέσεις της 1ης και 2ης Δ.Υ.ΠΕ., να θεωρούνται, αντιστοίχως, ως θέσεις μίας Δ.Υ.ΠΕ. Στην αίτησή του ο υποψήφιος δηλώνει υποχρεωτικά τη σειρά προτίμησής του για κάθε θέση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 19-11-2018, (23.59μ.μ.)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …