Μίσθωση έργου με ένα (1) άτομο

Ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο, κατηγορίας ΠΕ, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – οικονομικού για την κάλυψη αναγκών της, η Περιφέρεια Κρήτης, που εδρεύει στο Ηράκλειο, με αντικείμενο την εκτέλεση του Ευρωπαϊκού έργου «PANORAMED»του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Interreg mediterranean 2014-2020“PAMORAMED”-Mediterranean Governance Platform-Μεσογειακή Πλατφόρμα Διακυβέρνησης και συγκεκριμένα:

  • Την τεχνική υποστήριξη του Συντονιστή κα της Ομάδας Έργου στην Περιφέρεια Κρήτης
  • Την προετοιμασία των συναντήσεων εργασίας/διαβουλεύσεων και δράσεων μεταφοράς εμπειρίας και καλών πρακτικών
  • Την προετοιμασία του υλικού των συναντήσεων των εταίρων του έργου
  • Την καταγραφή των απόψεων και των συμπερασμάτων των συναντήσεων των εταίρων και την αξιολόγησή τους
  • Την προετοιμασία των επικοινωνιακών δράσεων ευαισθητοποίησης και διάχυσης των αποτελεσμάτων
  • στ) Την καταγραφή και αξιολόγηση των τοπικών κατευθυντήριων γραμμών και περιφερειακών δράσεων σε ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό έργο PANORAMED.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Περιφέρεια Κρήτης, Διεύθυνση Διοίκησης, Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ. 71201, Ηράκλειο, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Νεονάκη Χαριστής (τηλ. επικοινωνίας: 2813400366).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …