Αποκλειστικά 8μηνες προσλήψεις 14 εργαζομένων

Με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση, διάρκειας έως 8 μήνες και όχι πέραν της 31/7/2019, ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά δέκα τεσσάρων (14) πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους 2018-2019» με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Δήμος Αιγάλεω.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα της Γ.Γ.Α, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
  2. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
  3. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για γονέα ανηλίκων ή ενηλίκων προστατευόμενων τέκνων) .
  5. Βεβαίωση μονίμου κατοικίας εφόσον είναι κάτοικοι του Δήμου Αιγάλεω
  6. Βεβαίωση, πρόσφατη, του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
  7. Βεβαιώσεις που να αποδεικνύουν προϋπηρεσία αποκλειστικά σε προγράμματα Π.Α.ν.Ο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε οποιοδήποτε Ν.Π.Δ.Δ , αναλυτικά (έτος, μήνες, ώρες απασχόλησης) μέχρι 50 μήνες και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής.
  8. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 12 /11/2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο τμήμα προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημοτικό κατάστημα( Ιερά Οδός 364 & Κάλβου- Τηλ.2132044930-959) κατά τις ώρες 09:00 – 14:00.

Περίληψη της παρούσας δημοσιεύεται σε 2 εφημερίδες, ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές, του Νομού Αττικής, στον πίνακα του Δημοτικού καταστήματος Αιγάλεω, του Τμήματος Αθλητισμού (Ν. Πλαστήρα 20) και στην ιστοσελίδα του Δήμου(www. aigaleo.gr).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …