Κουράστηκε να μεγαλώνει τα μικρά παιδιά της και τα εγκατέλειψε!

Μία ανύπαντρη μητέρα που άφησε τα δυο παιδιά της στην άκρη του δρόμου κοντά σε ένα δημοτικό σχολείο της Βόρειας Καρολίνας δήλωσε πως το έκανε «γιατί κουράστηκα να τα μεγαλώνω μόνη μου».

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές στον τηλεοπτικό σταθμό ABC 11, η 38χρονη Jennifer Westfall άφησε τα δύο παιδιά της ηλικίας 9 ετών και 19 μηνών σε έναν δρόμο στο Κάρι, πολύ κοντά στο δημοτικό σχολείο Reedy Creek.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια γυναίκα που πήγαινε εκείνη την ώρα το παιδί της στο δημοτικό είδε το περιστατικό, πήρε τα παιδιά και τα παρέδωσε στο σχολείο. Οι διαχειριστές του δημοτικού με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις υπηρεσίες προστασίας παιδιών.

Η 38χρονη μητέρα ωστόσο παρέθεσε τη δική της εκδοχή σε συνέντευξή της στον σταθμό ABC 11. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως οδήγησε τα παιδιά της στις εγκαταστάσεις του σχολείου, τα άφησε εκεί και είδε μια γυναίκα να τα παίρνει από το χέρι. Όπως είπε, πίστευε πως αυτός ήταν ένας νόμιμος τρόπος για να εγκαταλείψει τα παιδιά της.

Αλλά στη Βόρεια Καρολίνα, μόνο βρέφη λίγων ημερών μπορούν να μείνουν με έναν άλλο ενήλικα για να θεωρηθεί νόμιμο.

«Γνωρίζω ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Ήμουν τόσο κουρασμένη να τα μεγαλώνω μόνη μου», δήλωσε στο ABC 11. «Έχω τη δύναμη να κάνω ό,τι χρειάζεται να κάνω αλλά δεν έχω τις ικανότητες να αποκτήσω το εισόδημα που χρειάζομαι για να φροντίσω την οικογένειά μου και κανείς δεν θα με προσλάβει. Έχω πάει παντού. Και με αυτές τις κατηγορίες δεν βλέπω πως θα μπορέσω να πάρω τα παιδιά μου πίσω», κατέληξε.

Η Jennifer Westfall συνελήφθη στο σπίτι της στο Fuquay-Varina και κατηγορείται για παραμέληση ανηλίκων. Αφέθηκε και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο αργότερα μέσα στο μήνα για την εκδίκαση της υπόθεσής της.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …