Απολύσεις "αυστηρότητας" και ξεσηκωμός συνδικάτων

Εξαντλώντας την αυστηρότητά της, απέλυσε και τους έξι εργαζομένους της που είχαν "συλληφθεί" να κοιμούνται στο πάτωμα του αεροδρομίου της Μάλαγα στις 13 Οκτωβρίου μετά από ταλαιπωρία που προκάλεσε ο τυφώνας Λέσλι, η Ryanair!

Οι έξι, φανερά εξαντλημένοι, πράγματι εικονίζονται να έχουν ξαπλώσει στο πάτωμα, με αποτέλεσμα η φωτογραφία τους να κάνει το γύρο του κόσμου στα social media και να γίνει viral.

Η εταιρία δικαιολόγησε την απόφαση για την απόλυση ισχυριζόμενη ότι "επλήγη το κύρος και η φήμη" της, κάτι, που όπως τόνισε, προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στον τομέα της εμπιστοσύνης του κοινού.

Η απόλυση προκάλεσε, όπως ήταν φυσιολογικό, την αντίδραση των συνδικάτων. Το ισπανικό τόνισε ότι πρόκειται για "κατάφορη παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζόμενων αλλά και των πολιτών" ενώ το αντίστοιχο πορτογαλικό υπογράμμισε ότι "η εταιρία θα έπρεπε να αναγνωρίσει τη δίκαιη αγανάκτηση των μελών του πληρώματος" για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …