Ετήσιες θέσεις εργασίας

Διπλή η πρόσληψη την οποία ανακοινώνει για συνολική διάρκεια ενός χρόνου, ώστε αν καλυφθούν τα κενά που έχουν παρουσιαστεί στην εξυπηρέτηση των δημοτών του, ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Ειδικότερα

Το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο Ιατρούς (Ωτορινολαρυγγολόγος, Νευρολόγος) για την κάλυψη αναγκών του.

Το αντικείμενο του έργου θα είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών που θα προσφέρονται στα Κ.Α.Π.Η., στα Δημοτικά Ιατρεία του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης-Συκεών, στις οικίες των εξυπηρετούμενων καθώς και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο για την υλοποίησή του.

Η συνολικής διάρκεια του έργου θα είναι έως ένα (1) έτος .

Δείτε τις προκηρύξεις


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …