Νέα θέση με σχέση έμμισθης εντολής

Προκηρύσσει την πλήρωση με επιλογή μιας (1) θέσης πλήρους απασχόλησης, με σχέση έμμισθης εντολής, με πάγια αντιμισθία στο ΚΕΘΕΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 43 του Ν. 4194/2013, ως "Δικηγόρου, παρ΄ Εφέταις", το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ)-Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (όπως αυτά αναφέρονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος) με συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελο, στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση

  • Σορβόλου 24, 116 36 Μετς, Αθήνα

μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο έως 7 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …