Σχέση εφιάλτης για νεαρή-Άγριο ξύλο που δεν έβρασε καλά τα μακαρόνια (ΦΩΤΟ)

Ένας άντρας έσπασε το πόδι της κοπέλας του επειδή δεν μαγείρεψε σωστά τα μακαρόνια και στην συνέχεια την ανάγκασε να συνεχίσει το μαγείρεμα. Ο 30χρονος Dorian Wright από το Νορθάμπτον, στο Ηνωμένο Βασίλειο, άρπαξε την κοπέλα του από τον λαιμό, την έριξε κάτω και της έσπασε το ένα πόδι με μια πολύ δυνατή κλωτσιά. Στην συνέχεια την ανάγκασε να συνεχίσει το μαγείρεμα ενώ εκείνη υπέφερε.

Αυτή ήταν μόλις μια από τις επιθέσεις του Dorian Wright στην κοπέλα του, της οποίας το όνομα δεν έχε γίνει γνωστό, που ακούστηκαν μέσα στο δικαστήριο. Ο 30χρονος της είχε κάνει την ζωή κόλαση για εννέα μήνες.

Σε μια άλλη περίπτωση είχε προσπαθήσει να την πνίξει κρατώντας το κεφάλι της κάτω από μια τρεχούμενη βρύση εξαιτίας ενός καβγά στο τηλέφωνο.

Επίσης επισημαίνει το "newsbeast.gr", πως της είχε σπάσει δύο δάχτυλα ρίχνοντάς την από την σκάλα, την προσέβαλε καθημερινά και σχολίαζε αρνητικά τον τρόπο που ντυνόταν.

Το δικαστήριο άκουσε σοκαρισμένο ότι ο Dorian Wright είχε βάλει μέχρι και μαχαίρι στο στόμα της και απειλούσε ότι θα βιάσει την μαμά της και ότι θα της κάψει το σπίτι. Άλλη φορά της είχε πετάξει ένα μπέργκερ στο πρόσωπο της κοπέλας όταν έγινε λάθος σε μια παραγγελία που είχαν κάνει, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Dorian Wright καταδικάστηκε σε φυλάκιση και έχουν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα εναντίον ώστε να μην μπορεί να ξαναπλησιάσει την κοπέλα.


 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …