Στη φυλακή ο 20χρονος βιαστής 3χρονου αγοριού

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 20χρονος Σύρος που συνελήφθη την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων για υπόθεση βιασμού και αποπλάνησης ανηλίκου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου μια 30χρονη γυναίκα από τη Συρία, πήγε με το τρίχρονο αγοράκι της στις 00.00 τα μεσάνυχτα στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και κατήγγειλε στους γιατρούς ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας το παιδί της έπεσε θύμα βιασμού στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Αγία Ελένη, όπου διαμένουν.

Ομολόγησε ο βιαστής του 3χρονου αγοριού-Δείτε τον (ΦΩΤΟ) Ο εισαγγελέας έδωσε τα στοιχεία του στην δημοσιότητα

Το παιδί όπως αναφέρει το "epirus-tv-news", εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξη σημαδιών κακοποίησης, ενώ το πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα περιστατικό προκάλεσε σοκ και προβληματισμό στην κοινωνία των Ιωαννίνων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων κατά ξενοδόχων: Έχετε άρνηση της πραγματικότητας

Ο ΠΟΞ προτείνει δέσμη μέτρων για τον περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης με συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς …