Θέσεις για λιγότερο από χρόνο

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών), για την ακαδημαϊκή περίοδο 2018-2019, ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΠΕ / ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ως καλλιτεχνικό – διδακτικό προσωπικό καθώς και ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΔΕ/ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ- ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ως
Καλλιτεχνικό Υπεύθυνο της Σχολής Χορού, από το Δήμο Θέρμης.

Ειδικότητες:

  • 1 ΔΕ/ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ- ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ (ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ
  • 1 ΠΕ / ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την σχετική προκήρυξη στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Δημοτικής Επιχείρησης www.deppath.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. στη Δ/νση:

  • Καραολή -Δημητρίου & Καπετάν Χάψα, τηλ. 2310.463423 καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 09.00π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης στα γραφεία της Επιχείρησης, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες από 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ..

Γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρύθμιση οφειλών: Μέχρι 31 Ιουλίου οι αιτήσεις επανένταξης

Περίπου 190.000 φορολογούμενοι έχουν χάσει τη ρύθμιση των 120 δόσεων και έχουν την ευκαιρία να …