Μωρό μεγάλωσε σε...πορτμπαγκάζ! Γεννήθηκε το...2013! (ΦΩΤΟ)

Κάπνιζε το τσιγάρο της απολύτως χαλαρή η 50χρονη Γαλλίδα, τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι μεγάλωνε στα κρυφά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της το τέταρτο παιδί της! Η πορτογαλικής καταγωγής Ρόζα Μαρία ντα Κρουζ βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με 20ετή ποινή κάθειρξης, καθώς δικάζεται στην πόλη Τιλ για επαναλαμβανόμενη βία σε βάρος του μωρού της, στο οποίο προκάλεσε σοβαρά σωματικά και νοητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλούνται γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα έκρυψε από τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Οταν το 2013 γεννήθηκε το μωρό, ένα κοριτσάκι που το ονόμασε Σερένα, το κρατούσε κλεισμένο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της. Την ύπαρξή του ανακάλυψε μηχανικός αυτοκινήτων στο Τερασόν, στον οποίο απευθύνθηκε η Ντα Κρουζ όταν το όχημα παρουσίασε βλάβη

Ο Ντένις Λατούρ άκουσε περίεργους θορύβους από το πορτμπαγκάζ και, όταν το άνοιξε, η μπόχα ήταν τόσο δυνατή που αναγκάστηκε να κάνει πίσω. Είδε ένα μωρό σε άθλια κατάσταση, ενώ δίπλα του υπήρχαν μια πιπίλα, δύο πλαστικά παιχνίδια και ένα μπουκάλι με χαλασμένο γάλα. Ο συνάδελφός του κατέθεσε ότι εκείνη την ώρα η Ντα Κρουζ «κάπνιζε και φαινόταν χαλαρή, καθόλου ενοχλημένη, αλλά ήρεμη».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …