5.000 αστυνομικοί, ελικόπτερο, drones για τις πορείες της 17 Νοέμβρη στην Αθήνα

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερο επιστρατεύονται από την ΕΛΑΣ, για ενόψει της επετείοου της 17 Νοέμβρη.

Στα Εξάρχεια θα βρίσκονται «μυστικοί» αστυνομικοί, που θα παρατηρούν τυχόν ύποπτες κινήσεις, αλλά και κτίρια τα οποία είναι υπό κατάληψη.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός της αστυνομίας προβλέπει την παρουσία ισχυρών δυνάμεων στο κέντρο της πρωτεύουσας, ιδιαίτερα έξω από αστυνομικά τμήματα και κτίρια κρατικών υπηρεσιών.Σταδιακά, αυτοκίνητα που έχουν κατασχεθεί και βρίσκονται σταθμευμένα στα αστυνομικά τμήματα θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα πριν την 17 Νοέμβρη.

Επιπλέον, στα γύρω στενά από τα αστυνομικά τμήματα, θα υπάρχουν “παρατηρητές” με πολιτικά, οι οποίοι θα ενημερώνουν άμεσα τους συναδέλφους τους για τυχόν ύποπτες κινήσεις.

Οι αστυνομικοί καλούνται να είναι πολύ προσεκτικοί για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών τμημάτων,κτιρίων αστυνομικού ενδιαφέροντος,μεμονωμένων αστυνομικών δυνάμεων,ορμητήρια κουκουλοφόρων μέσα σε καταλήψεις.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …