ΓΣΕΕ: Πάντα επίκαιρα και απαιτητά τα αιτήματα του Πολυτεχνείου

«Η ΓΣΕΕ συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από φοιτητικούς και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής:

«Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η ανεργία ακουμπά κάθε ελληνική οικογένεια, την ώρα που οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και απαιτητά.

Διαχρονικά διεκδικούμενα και επίκαιρα είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία, ισχυρή κοινωνική προστασία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αξιοπρέπεια στη ζωή των απόμαχων της δουλειάς.

Σήμερα αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Πολυτεχνείου, ενώ η Συνομοσπονδία καλεί τις οργανώσεις μέλη της και όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας που θα γίνει αύριο στην Αθήνα προς την Αμερικανική Πρεσβεία, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που έχουν προγραμματιστεί σε άλλες πόλεις της χώρας».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς θα αμφισβητήσουν το τεκμήριο

Του Χρυσόστομου Τσούφη Επτακόσιοι τριάντα πέντε χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και απασχολούμενοι θα φορολογηθούν για πρώτη …