Μάχη πλοίου στα μανιασμένα κύματα των Κυκλάδων (VIDEO)

Αντιμέτωπο με μεγάλα κύματα βρέθηκε το πλοίο «Άρτεμις», το οποίο εκτελεί πλέον τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια. Μάλιστα χρειάστηκε να επιστρατεύσουν όλη την τεχνική και την εμπειρία τους ο καπετάνιος και το πλήρωμα, καταφέρνοντας να μεταφέρουν τελικά ασφαλείς τους επιβάτες στον προορισμό τους.

Το πλοίο που δίνει ανάσα στα ξεχασμένα νησάκια μας, συναντά συχνά-πυκνά τέτοιες κακοκαιρίες αλλά το πλήρωμα και ο καπετάνιος δίνουν τα πάντα προκειμένου οι επιβάτες να φτάσουν με ασφάλεια στο προορισμό τους.

Σημειώνεται από το "cyclades24", πως αυτό το καιρό το ΑΡΤΕΜΙΣ έχει στο τιμόνι του καπετάν Γιάννη Σιγάλα, ενώ σε λίγες μέρες επιστρέφει και ο καπετάν Στέλιος Περιστεράκης.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στα 28 δισ. ευρώ οι προσφορές για το 30ετες ομόλογο

Οι προσφορές οι οποίες συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τα 32 δισ. ενώ η απόδοση μειώθηκε στο 4,2% …