Θέσεις καριέρας

Η εταιρεία SEPHORA GREECE ΑΕ ανήκει στον Όμιλο LVMH. Η LVMH είναι ο διεθνής ηγέτης στην αγορά πολυτελών προϊόντων όπως Christian Dior, Louis Vuitton, Moet & Chandon, Dom Perignon, Kenzo, Givenchy, Christian Lacroix, Fendi, Guerlain, Tag Heuer, Sephora, κ.α.

Τα καταστήματα SEPHORA έχουν παρουσία σε περισσότερες από 34 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο! Αριθμούν περισσότερα από 2.500 καταστήματα & corners και είναι η Νο 1 αλυσίδα καλλυντικών στην Γαλλία και σε πολλές άλλες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας:

«Προϊστάμενος Καταστήματος»

  • Καταστήματα Sephora – Ελλάδα

«ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ»

  • Καταστήματα Sephora – Ελλάδα

«Προϊστάμενος Καταστήματος»

  • Κατάστημα Sephora ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κρήτης

Διευθυντής Καταστήματος

  • Κατάστημα Sephora ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προϊστάμενος Καταστήματος

  • Κατάστημα Sephora ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Beauty Assistants
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ!

Η πρώτη επαφή του πελάτη με το χώρο του καταστήματος και ο πρεσβευτής για την ποιοτική του εξυπηρέτηση θα πρέπει να διαθέτεις ευχάριστη προσωπικότητα και να σου αρέσει η επικοινωνία και ο χώρος της ομορφιάς.

Supervisors
H ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ!

Ως supervisor, είσαι υπεύθυνη για την απόδοση του τμήματός σoυ (αρώματα, καλή διάθεση, μακιγιάζ ή ποιότητα των προϊόντων). Ως πραγματική manager, αναπτύσσεις και διαχειρίζεσαι την ομάδα των συμβούλων για την επίτευξη των στόχων της απόλυτης ικανοποίησης του πελάτη.

Store Manager
ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ!


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …