20+12 οι θέσεις για Διοικητικούς Υπαλλήλους

Έως τις 12 Δεκεμβρίου 2018, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα βιογραφικά των ενδιαφερομένων, σχετικά με τη διαδικασία επιλογής για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα, την οποία διοργανώνει η Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής & Αλιείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ειδικότητες:

  • 12 επιτυχόντων υποψηφίων προκειμένου να προσλάβει διοικητικούς υπαλλήλους σε επίπεδο AD 8 στη Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας (ΓΔ MARE) στους τομείς της αλιευτικής επιστήμης και διαχείρισης·
  • 20 επιτυχόντων υποψηφίων προκειμένου να προσλάβει διοικητικούς υπαλλήλους σε επίπεδο AD 8 στη Γενική Διεύθυνση Θαλάσσιας Πολιτικής και Αλιείας (ΓΔ MARE) στους τομείς ελέγχου και επιθεώρησης της αλιείας·

ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Αναζητούμε υποψηφίους στις 2 ακόλουθες κατηγορίες καθηκόντων:

  1. Επιστήμονες και διαχειριστές του τομέα της αλιείας ·
  2. Επιθεωρητές και εμπειρογνώμονες του ελέγχου της αλιείας.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα συμβάλουν στο έργο της ΓΔ MARE στους ακόλουθους 2 τομείς:

  • βιώσιμη εκμετάλλευση των αλιευτικών πόρων, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών κατά την επιστημονική γνωμοδοτική διαδικασία, καθώς και την έρευνα για την αλιεία.
  • πολιτική ελέγχου της αλιείας – εφαρμογή και ανάπτυξη.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …