Κόπηκε συρματόσχοινο από ασανσέρ ουρανοξύστη (ΦΩΤΟ)

Τον απόλυτο τρόμο για την ζωή τους, βίωσαν οι έξι επιβάτες, που άρχισαν να πέφτουν με ταχύτητα στο κενό, όταν κόπηκε το συρματόσχοινο ασανσέρ, σε έναν από τους ψηλότερους ουρανοξύστες στο Σικάγο!

Το ασανσέρ έκανε «βουτιά» 84 ορόφων, όταν κόπηκε ένα από το συρματόσχοινο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν έξι άνθρωποι, ανάμεσά τους και μία έγκυος.

Οι άνθρωποι έφευγαν από το εστιατόριο που βρίσκεται στον 95ο όροφο του ουρανοξύστη, όταν ξαφνικά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο μέσα στο ασανσέρ, το οποίο έπεσε και σταμάτησε στον 11ο όροφο.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τους ανθρώπους έπειτα από περίπου τρεις ώρες. «Στην αρχή πίστευα ότι θα πεθάνουμε. Ενιωσα να πέφτουμε και άκουσα έναν θόρυβο», δήλωσε στο CBS ο Χάιμε Μοντεμαγιόρ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …