Υποτροφίες σπουδών σε Έλληνες υπηκόους

Υποτροφίες σε Έλληνες υπηκόους (μόνιμους κατοίκους Ελλάδας) προσφέρει το Ισραήλ για σπουδές στη χώρα για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Οι υποτροφίες, σύμφωνα με την πρεσβεία του Ισραήλ, αφορούν καλοκαιρινά μαθήματα Ulpan (εκμάθηση εβραϊκής και αραβικής γλώσσας) ή ένα ακαδημαϊκό έτος σπουδών (Οκτώβριος-Ιούνιος) μέχρι οκτώ μήνες για έρευνα (M.A., PH.D, Post Doctorate) σε τομείς όπως οι κοινωνικές επιστήμες, οι διεθνείς σχέσεις, πολιτικές επιστήμες, φιλολογία, ο Ιουδαϊσμός, η Ιστορία του Ισραήλ, και φυσικές επιστήμες με εξαίρεση τις σπουδές ιατρικής, κτηνιατρικής και οδοντιατρικής.

Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως 30 Νοεμβρίου 2018 στη διεύθυνση:Πρεσβεία Ισραήλ (Ακαδημαϊκό Τμήμα) Μαραθωνοδρόμων 1, Π. Ψυχικό 15452 Αθήνα.​

Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://embassies.gov.il/athens/AboutIsrael/Science_Academia_scholarships/Pages/Scholarships201920201026-7858.aspx#p


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …