Οι λεπτομέρειες της υποβολής αιτήσεων συμμετοχής σε προκήρυξη

Ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας για συνολικά έξι (6) ατόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΟΩΝ», η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Κέρκυρας, που εδρεύει στο Δήμο Κέρκυρας.

Ειδικότητες:

  • 4 ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών
  • 2 ΠΕ Πληροφορικής

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Κέρκυρας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), 9η Παρ. Ι. Θεοτόκη 1, Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα, απευθύνοντάς την στο Διοικητικό Τμήμα, υπόψη κας Τσαγκαροπούλου Ιολάνδας (τηλ. επικοινωνίας: 2661024483).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά τηναποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …