14 θέσεις εργασίας μέσω του ΟΑΕΔ

Ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, ο Δήμος Θηβαίων, ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στη σελίδα του οργανισμού www.oaed.gr, για το “Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 ανέργους πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς”, για χρονικό διάστημα 12 μηνών.

Μεταξύ των φορέων στους οποίους διατίθενται θέσεις εργασίας είναι και το ΚΕΦΙΑπ ΘΗΒΑΣ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης), δηλαδή το πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, που βρίσκεται πλησίον του Νοσοκομείου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ: http://www.oaed.gr/-/eidiko-programma-apascholeses-gia-5-500-anergous-ptychiouchous-anotaton-ekpaideutikon-kai-technologikon-idrymaton-elikias-22-29-eton-se-ypourgeia-kai-

Οι θέσεις στο ΚΕΦΙΑπ Θήβας:


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …