Ασκήθηκε δίωξη για βιασμό-ανθρωποκτονία για τη δολοφονία στη Ρόδο (ΦΩΤΟ)

Δίωξη και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών για τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Η κατηγορία βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο, η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου, απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Σύμφωνα με τη "dimokratiki.gr", φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς. Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν τη νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους. Πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης στη Ρόδο συγκλονίζουν.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών και για βιασμό, μια κατηγορία, η οποία βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο – η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου – απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Όταν η άτυχη κοπέλα αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια. Ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο ελληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατό της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Να σημειωθεί, πώς λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος  με καταγωγή από την Αλβανία, «έσπασε» στις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης.

Και οι δύο άνδρες, πάντως, θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της φοιτήτριας ο 21χρονος Ροδίτης

Στο μεταξύ, κατηγορηματικά αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ο νεαρός Ροδίτης που κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 21χρονος ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …