Άφωνη η κοινή γνώμη με τις αποκαλύψεις για τη δολοφονία της φοιτήτριας

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία της άτυχης Ελένης στην Ρόδο. «Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε» είπε μεταξύ άλλων με κυνισμό ο 19χρονος Αλβανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της 21χρονης.

Αποσπάσματα της ομολογίας του προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Μαζί σου» και μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Με το θύμα είχαμε γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη τη μέρα είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω κι έναν φίλο μου. Πράγματι, ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στη Λίνδο.

Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στη συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε.

Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Ασκήθηκε δίωξη για βιασμό-ανθρωποκτονία για τη δολοφονία στη Ρόδο (ΦΩΤΟ)

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή:

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της κοπέλας μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό Star, αποκάλυψε ότι η άτυχη νεαρή μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων της.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα και  ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα και αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε.

Επίσης πλάνα λίγο πριν τη δολοφονία της νεαρής Ελένης εξασφάλισε το «OPEN» και είναι λίγο πριν συμβούν όλα όταν η 21χρονη Ελένη ήταν ακόμη ζωντανή και αυτό το όχημα την οδήγησαν οι δύο φερόμενοι ως δράστες στο εξοχικό του ενός, σύμφωνα με τις λιμενικές Αρχές.

Στο μεταξύ, δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό, άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου κ. Φερεντίνος στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, οι οποίοι πρόκειται να οδηγηθούν αύριο στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Αύριο, οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, εκεί όπου αναμένεται να διαλευκανθούν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου, η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας. Η φοιτήτρια εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Λίνδου, με εμφανή σημάδια στραγγαλισμού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …