Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου

Ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου, στο πλαίσιο της Πράξης: «Εξατομικευμένη υποστήριξη εργαζομένων για την προσαρμογή στις αλλαγές του οικονομικού περιβάλλοντος» με κωδικό ΟΠΣ 50290464, του Υποέργου 2 «Ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων» η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ», για πέντε (5) Στελέχη Πληροφορικής, η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε. (Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.).

Θέση 1:

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής, ή Θετικών επιστημών ή Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  • Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων για κάθε ένα από τα παρακάτω και συγκεκριμένα: Application Web Programming σε περιβάλλον .NET MVC και βάσης δεδομένων SQL Server ή Oracle ή MySQL. Η επαγγελματική εμπειρία αποδεικνύεται με προσκόμιση σχετικών βεβαιώσεων στα ανωτέρω αντικείμενα.
  • Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους, σε συντονισμό και διοίκηση έργων, η οποία αποδεικνύεται με προσκόμιση σχετικών βεβαιώσεων.

Θέση 2-5:

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο A.E.I. ή ΤΕΙ Πληροφορικής, ή Θετικών επιστημών ή Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισότιμο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής, το οποίο θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.
  • Απαραίτητη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε σχεδιασμό και υλοποίηση διαδικτυακών εφαρμογών και βάσεων δεδομένων για κάθε ένα από τα παρακάτω και συγκεκριμένα: Application Web Programming σε περιβάλλον .NET MVC και βάσης δεδομένων SQL Server ή Oracle ή MySQL. Η επαγγελματική εμπειρία αποδεικνύεται με προσκόμιση σχετικών βεβαιώσεων στα ανωτέρω αντικείμενα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …