Ξεκινά η ενισχυτική διδασκαλία στα Γυμνάσια

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 αναμένεται η έναρξη της ενισχυτικής διδασκαλίας στα Γυμνάσια, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας που απεστάλη στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γυμνάσια όλης της χώρας.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, σήμερα Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα αναρτήσουν στην ιστοσελίδα τους τούς πίνακες κατάταξης με τα ονόματα όλων των αιτούντων και των επιλεγέντων καθώς και τον πίνακα της κατανομής ειδικοτήτων – ωρών ανά Σ.Κ.Α.Ε.

Η ενισχυτική διδασκαλία λήγει με τη λήξη των μαθημάτων και πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια της διδακτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά και η διάρκεια του διαλείμματος σε 5 λεπτά.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …