????????????????????????????????????

«Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2018»

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019 θα υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τα 120.000.

Όπως αναφέρουν τα ΕΛΤΑ: «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2018». Ήρθε η ώρα να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών και να ξαναπιάσουμε μολύβι και χαρτί…

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν και φέτος τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» παρέχοντας ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν», να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα τελευταία 27 χρόνια ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Χριστούγεννα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

ΕΔΩ δείτε τα σχετικά βίντεο, κατεβάστε & εκτυπώστε υλικό για δημιουργική απασχόληση ή παίξτε online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …