Προκήρυξη για 3 θέσεις

Ότι θα προσλάβει, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οχτώ (8) μήνες, ανακοινώνει για συνολικό αριθμό τριών (3) ατόμων, για τη λειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους κατά τη περίοδο 2018-2019γυμναστών πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ.

Θέσεις:

  • Δύο (2) Πτυχιούχων Φυσικής αγωγής οποιασδήποτε ειδικότητας
  • Ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής αγωγής, ειδικότητας Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Λεβαδέων (Δ/νση: Σοφοκλέους 15, Λιβαδειά, ΤΚ 32131), κατά τις ώρες 9.00 έως 14.00, μέσα σε προθεσμία δέκα (10 ) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσης σε δύο εφημερίδες του Νομού.

Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες του Νομού , στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Λεβαδέων και στην ιστοσελίδα του Δήμου


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μίσθωση κατοικίας. Τι ισχύει για την ιδιοκατοίκηση, ιδιόχρηση

Μίσθωση κατοικίας. Η ιδιοκατοίκηση συνιστά έναν από τους πιο συχνούς λόγους για τους οποίους ο …