Ελεύθερος ο Ριχάρδος-Αποφυλακίστηκε

Αποφυλακίστηκε ο γνωστός ενεχυροδανειστής. Με καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ ο γνωστός ενεχυροδανειστής, που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού.

Από το πρωί έχουν ξεκλειδώσει τα κελιά των 8 κρατουμένων για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού και ανάμεσά τους βρίσκεται ο γνωστός τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής.

«Χθες βγήκε το βούλευμα του δικαστικού Συμβουλίου που αποφάσισε να αποφυλακιστούν όλοι όσοι είχαν προφυλακιστεί. Επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 200.000 μόνο στον ενεχυροδανειστή και στον φερόμενο ως αρχηγό της της Οργάνωσης και οι υπόλοιποι μένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» ανέφερε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …