Νέες "απειλές" για παραίτηση Καμμένου από την κυβέρνηση

Νέες βόμβες από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Για πρώτη φορά ο πρόεδρος του μικρότερου κυβερνητικού κόμματος δηλώνει δημοσίως ότι θα παραιτηθεί από υπουργός σε περίπτωση που η συμφωνία εγκριθεί από τα Σκόπια. Συνεχίζει να την αποκαλεί "νεκρή", προκαλώντας νέα σκληρή απάντηση από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο οποίος είπε ότι «πεθαμένος είναι εκείνος και το κόμμα του».

Ειδικότερα, στην επίσκεψή του στην 1η Στρατιά στη Λάρισα νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε μπροστά στα στελέψη των Ενόπλων Δυνάμεων: «Εάν συνεχίσει και ψηφιστεί η συνθήκη των Πρεσπών από την πλευρά της ΠΓΔΜ , εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνοντας όλο το βάρος αυτής της ευθύνης και θα αποσυρθώ από την κυβέρνηση».

Επανέλαβε ότι είναι «νεκρή» η συμφωνία και πρόσθεσε: «Φαίνεται από τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ ότι από την πλευρά της σκοπιανής ηγεσίας, έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν τις προκλητικές αναφορές τους και τις αλυτρωτικές τους βουλήσεις, πράγμα που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει στην απαξίωση αυτής της συνθήκης που έτσι και αλλιώς είναι νεκρή με αυτά που κάνουν».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …