6μηνη προθεσμία για τις αποσπάσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων

Παρατείνονται μέχρι τις 28 Ιουνίου 2019 οι αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τροπολογία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για την κατάργηση της περικοπής των συντάξεων, ενώ την συνυπογράφει και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Επιπλέον, με άλλη τροπολογία, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, που κατατέθηκε στο ίδιο νομοσχέδιο, «παρατείνεται κατά 6 μήνες και μέχρι τις 30/6/2019 η καταληκτική προθεσμία για την υπαγωγή του συνόλου των υπουργείων και των λοιπών φορέων του Δημοσίου, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και ΟΤΑ Α΄και Β΄βαθμού στο σύστημα έκδοσης διοικητικών πράξεων και λοιπών εγγράφων, αποκλειστικά μέσω Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Τ.Π.Ε.).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …