Η απόλυση δασκάλας με ερωτικές διαθέσεις σε ανήλικο μαθητή της

Οι γονείς ενός 15χρονου αγοριού, αποφάσισαν να ελέγξουν το κινητό του. Ξαφνικά εκεί που κοίταζαν τα μηνύματα, διαπίστωσαν ότι έχει πολλά μηνύματα από τη «Δασκάλα». Διάβαζαν συνέχεια στα μηνύματα του «δασκάλα, δασκάλα» μέχρι που αποφάσισαν να τα ανοίξουν να δουν τέλος πάντων τι έστελνε αυτή η δασκάλα στο παιδί τους.

Και τα άνοιξαν, και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Είδαν φωτογραφίες από μια πανέμορφη και καλλίγραμμη γυναίκα η οποία μιλούσε ερωτικά με το γιο τους και πολλές από αυτές ήταν ολόγυμνες.

Κοιτάζοντας λίγο καλύτερα τη γυναίκα διαπίστωσαν ότι είναι η καθηγήτρια του γιου τους, στο σχολείο Άντριου Τζάκσον.

Αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές οι οποίες δε δυσκολεύτηκαν να την εντοπίσουν και να τη συλλάβουν. Πρόκειται για την Ramsey BethAnn Bearse, που διδάσκει φυσική και η οποία κατά το παρελθόν είχε λάβει το στέμμα στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κεντάκι.

Κατηγορείται τώρα για αποπλάνηση ανήλικου. Η ίδια στην απολογία της, παραδέχτηκε ότι είχε στείλει τις γυμνές φωτογραφίες στο 15χρονο μαθητή της μέσω Snapchat, όπως και το ότι έκανε sexting μαζί του.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …