Προσλήψεις για προγράμματα κατάρτισης

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο  ΚΕΚ Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση ενός προγράμματος κατάρτισης  είκοσι πέντε (25) κρατουμένων στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών, που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης, με τίτλο: «Γυψοσανίδες, Τεχνοτροπίες, Ελαιοχρωματισμοί» διάρκειας 250 ωρών για 25 άτομα.

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ ΡΕΝΤΗ, για την υλοποίηση δράσης “Εντατικής/ταχύρρυθμης Γλωσσικής και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης» στο πλαίσιο του Πιλοτικού προγράμματος «Innovative Response for Facilitating Young Refugees’ Social Support» Ακρωνύμιο: I_Ref_SoS “Καινοτομική Απάντηση για τη Διευκόλυνση της Κοινωνικής Στήριξης των Νέων Προσφύγων” Erasmus+ – Νεολαία – R2/2017  Βασική Δράση 2: Στρατηγικές Συμπράξεις στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …