Παράταση δήλωσης επαγγελματικών λογαριασμών στην ΑΑΔΕ

Αποδεκτό έγινε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, το αίτημα που κατατέθηκε για παράταση της προθεσμίας δήλωσης επαγγελματικών λογαριασμών, από τον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Πάτρας, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την άμεση ενημέρωση των μελών του.

Με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 5619 – υπ’ αριθ. ΔΕΑΦ 1184793 ΕΞ 2018)  δίνεται παράταση στην υποχρέωση των επαγγελματιών να δηλώσουν ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) τον ή τους Επαγγελματικό/ούς Λογαριασμό/ούς, στον/ους οποίο/ους  αποδέχονται συναλλαγές που πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικά μέσα έως την 15η Ιανουαρίου 2019.  

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και τον αγώνα μας ούτως ώστε ο δηλωθείς επαγγελματικός λογαριασμός να είναι ακατάσχετος και τροφοδότης λογαριασμός των λειτουργικών και παγίων εξόδων της επιχείρησης.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στα 28 δισ. ευρώ οι προσφορές για το 30ετες ομόλογο

Οι προσφορές οι οποίες συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τα 32 δισ. ενώ η απόδοση μειώθηκε στο 4,2% …