Σκληρό VIDEO ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου

Ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το "Open TV" από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου και οι εικόνες που καταγράφονται είναι σοκαριστικές.

Πώς έγινε η επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο

Ο άτυχος ρέφερι, περίπου στις 9 το πρωί, βγήκε από το σπίτι του και πήγε προς το αρτοποιείο για να ψωνίσει. Εκεί τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλα και τον ξυλοκόπησαν.

Η επίθεση έγινε έξω από το αυτοκίνητο του άτυχου διαιτητή, ο οποίος γύριζε από το αρτοποιείο. Μάλιστα, το τζάμι του οδηγού είναι σπασμένο, ενώ στο δρόμο υπάρχουν ίχνη αίματος από τα χτυπήματα που του κατάφεραν οι δράστες.

Ο Θανάσης Τζήλος με τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλεύτηκε.

Τον αποτροπιασμό τους για την επίθεση στον συνάδελφό τους Θανάση Τζήλο εκφράζουν οι Έλληνες διαιτητές με σχετική ανακοίνωση στην οποία κάνουν γνωστή – και επίσημα - την απόφασή τους να απέχουν από την 15η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση:

«Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου του Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράσταση στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας.

Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

Διαιτητές και βοηθοί 1ης κατηγορίας».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …