Άφαντοι οι απαγωγείς του επιχειρηματία-Κανένα σημάδι τους (VIDEO)

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η απαγωγή επιχειρηματία που έγινε το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν τις 09:00 έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στην ακτή Θεμιστοκλέους στον Πειραιά. Ο επιχειρηματίας Ν..Μ. ο οποίος δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αφορολόγητων προϊόντων (ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής) από τρίτες χώρες και άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε, απήχθη από τέσσερα άτομα με μεγάλη σωματική διάπλαση και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας μπλούζες που ανέγραφαν «ΕΚΑΜ», τον προσέγγισαν, τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία και μαρτυρίες. Μέχρι στιγμής  οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια του θύματος ή της Αστυνομία για λύτρα.

Απήχθη 50χρονος επιχειρηματίας-Ποιος είναι

Όπως περιγράφει ο Νίκος Μαυρίκος ξάδερφος του απαχθέντος  οι δράστες φαίνεται ότι τον περίμεναν. Τρία άτομα τον πλησίασαν ενώ πήγαινε προς το πάρκινγκ και τον πήραν «σηκωτό», τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο όπου υπήρχε και τέταρτος δράστης στη θέση του οδηγού. «Δεν είχε καμία ανησυχία», λέει ο ξάδελφός του που περιγράφει ότι το θύμα δεν είχε εκφράσει κάποια ανησυχία, ενώ δεν διέθετε φρουρά, ούτε είχε άδεια οπλοφορίας.

Ποιος είναι ο 51χρονος επιχειρηματίας

Το θύμα της απαγωγής έχει καταγωγή από την Αίγυπτο, ασχολείται με το εμπόριο ποτών και τσιγάρων, προμηθεύοντας κότερα και πρεσβείες.

Είναι πατέρας τριών παιδιών τα οποία απουσιάζουν αυτή την περίοδο από το σπίτι λόγω σπουδών, ενώ και ο ίδιος μόλις χθες είχε επιστρέψει από ταξίδι στην επαρχία.

Όπως λένε πρόσωπα του στενού του κύκλου, ποτέ δεν είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή του και για το λόγο αυτό η προστασία του περιοριζόταν σε έναν σεκιούριτι που είχε βάρδια το βράδυ και μέχρι τις 6 το πρωί.

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά το πρόγραμμα του και του έστησαν το καρτέρι την ώρα που ήταν μόνος του. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, στόχος βομβιστικής επίθεσης είχε γίνει επιχείρηση συγγενή του 51χρονου επιχειρηματία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στη Λέσβο ο Μητσοτάκης: Τα συγχαρητήρια στον Δήμο και η επίσκεψη στο λιμάνι στο Σίγρι

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τα έργα που έχουν γίνει στον λιμένα, που διαθέτει προβλήτα μήκους …