Παίρνει σάρκα και οστά από το ΕΣΡ η τιμωρία για Τσουκαλά και Extra

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε τελικά τιμωρία στον τηλεοπτικό σταθμός Extra, για την υπόθεση του Τάκη Τσουκαλά και των χαρακτηρισμών του στον Θανάση Αντετοκούνμπο του Παναθηναϊκού.

Το Extra θα μείνει κλειστό στις 10 Ιανουαρίου, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο 15.000 ευρώ για τη ρατσιστική επίθεση του Τάκη Τσουκαλά στον Θανάση Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στη διαύγεια.

Η απόφαση ορίζει “τη διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Extra από 00.01 έως και 24.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019, τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 15.000 για την προσβολή της αξίας και της προσωπικότητας του αναφερόμενου καλαθοσφαιριστή (σ.σ. Θανάση Αντετοκούνμπο), την προβολή μειωτικών σχολίων και της χρήσης εκφραστικών μέσων που μπορούν να ευνοήσουν τις δυσμενείς διακρίσεις στη βάση της φυλής».



Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …