Global Jobs and Career Opportunities in 3d

Χιλιάδες θέσεις για αποφοίτους Λυκείου

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση που καθορίζει τον αριθμό των Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) σε χίλιους τριακόσιους (1.300), στους οποίους η ΕΛ.ΣΤΑΤ. μπορεί να αναθέσει έργο με μίσθωση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 8 του Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), ο οποίος εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση του άρθρου 12 του ν. 3832/2010.

Οι παραπάνω χίλιοι τριακόσιοι (1.300) Ιδιώτες Συνεργάτες που θα απασχοληθούν στην ΕΛ.ΣΤΑΤ., θα είναι φυσικά πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας 18 έως 67 ετών.

Τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα θα απασχοληθούν έως 31 Αυγούστου 2019 για τη συλλογή δεδομένων.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΛΣΤΑΤ ΙΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [133.59 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σχοινάς:Το καλύτερο αντίδοτο στην ακροδεξιά είναι η καλή πολιτική που απαντάει στα προβλήματα του κόσμου

«Όσο παράγουμε καλή πολιτική, αποτελεσματική πολιτική, λύσεις στα προβλήματα των Ευρωπαίων, τόσο αποδυναμώνεται ο λόγος …