Η χρονιά του Χοίρου φέρνει αισιοδοξία στον ζωδιακό κύκλο...

Στο κινεζικό ωροσκόπιο το 2019 είναι η χρονιά του Χοίρου, ένα έτος αρκετά ευνοϊκό και καλότυχο. Ο Χοίρος είναι το τελευταίο ζώδιο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου και κυβερνάται από το στοιχείο του νερού. Το ζώδιο αυτό χαρακτηρίζεται από την αισιοδοξία του ακόμη και μπροστά στην απόλυτη καταστροφή, την οποία αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα. Ηρεμος, σίγουρος και δίκαιος, ο Χοίρος κρατά αποστάσεις απ’ οτιδήποτε μίζερο.

Η τάση του να βοηθά τους άλλους και να μην λέει «όχι», τον κάνει συχνά «θύμα» ανθρώπων που θέλουν να τον εκμεταλλευτούν. Οι Χοίροι δεν είναι αφελείς, απλά έχουν καλή καρδιά και πάντα σκέφτονται το καλύτερο για τους άλλους.

Η χρονιά του Χοίρου ξεκινά στις   5 Φεβρουαρίου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2020.

Το 2019, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία, είναι η χρονιά της ολοκλήρωσης. Οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να ολοκληρωθεί φέτος, που η χρονιά είναι ευνοϊκή. Το έτος, ωστόσο, δεν ενδείκνυται για νέες αρχές, εκτός εάν αφορούν τον γάμο και την οικογένεια. Η χρονιά του Χοίρου είναι σπουδαία για να παντρευτείτε ή να δημιουργήσετε οικογένεια.

Ας δούμε τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με την κινεζική αστρολογία:

Αρουραίος

Το 2019 θα φέρει μια πνοή αισιοδοξίας στη ζωή σας. Το ξεκαθάρισμα είναι απόλυτα αναγκαίο προκειμένου να προχωρήσετε χωρίς σκοτούρες.

  • Επαγγελματικά: Συγκεντρωθείτε ώστε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που έρχονται. Η μεθοδικότητα και η προσήλωση στον στόχο θα σας ανταμείψει.
  • Ερωτικά: Πρέπει να είστε έτοιμοι για μεγάλες αποφάσεις. Σκεφτείτε πριν προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή χωρισμό.

Βουβάλι

Αναμφίβολα το 2019 είναι η χρονιά σας, καθώς ευνοείστε λίγο παραπάνω.

  • Επαγγελματικά: Νέες ευκαιρίες και οικονομικά οφέλη είναι μπροστά σας αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Μέσα σε όλα μην ξεχνάτε την αποταμίευση.
  • Ερωτικά: Νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο, γεμάτοι πάθος και ρομαντισμό. Εάν είστε σε σχέση μπορείτε άνετα να προχωρήσετε σε επισημοποίηση.

Τίγρης

Τα αγαθά κόποις κτώνται. Αυτό χρειάζεται να θυμάστε τη νέα χρονιά.

  • Επαγγελματικά: Η καριέρα βρίσκεται στο επίκεντρό σας και οι προσπάθειές σας ευνοούνται. Προσέξτε τα οικονομικά σας και βρείτε τη χρυσή τομή μεταξύ εσόδων και εξόδων.
  • Ερωτικά: Η κατάσταση θα είναι χλιαρή, μιας και πολλές φορές θα νιώσετε πως δεν υπάρχει το πάθος και η τρυφερότητα που αναζητάτε.

Λαγός

Οπλιστείτε με υπομονή γιατί θα την χρειαστείτε. Το 2019 δεν θα είναι το πιο εύκολο έτος για εσάς.

  • Επαγγελματικά: Είναι η ώρα να δείξετε τι αξίζετε, οπότε θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά. Εάν συνάψετε συμφωνίες, δώστε προσοχή στα ψιλά γράμματα.
  • Ερωτικά: Σταθερότητα χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά και δεν θα λείψουν οι στιγμές ρουτίνας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες αρκεί να τις αναγνωρίσετε.

Δράκος

Εάν υπάρχει μία λέξη γι’ αυτό το έτος είναι: Ανατροπή.

  • Επαγγελματικά: Μία πάνω και μία κάτω θα είναι τα επαγγελματικά σας, καθώς θα προκύπτουν συνεχώς νέες καταστάσεις.
  • Ερωτικά: Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, μην ξεχνάτε ότι η επικοινωνία είναι άκρως σημαντική στις σχέσεις. Μην λέτε πολλά και επικεντρωθείτε στις πράξεις.

Φίδι

Μια γεμάτη ηρεμία χρονιά σας περιμένει.

  • Επαγγελματικά: Η σχέση με τους συναδέλφους χρειάζεται περισσότερη προσοχή και οφείλετε να είστε ειλικρινείς απέναντί τους. Η πρόοδος θα είναι σταδιακή αλλά οι στόχοι σας θα γίνουν πραγματικότητα. Οσον αφορά τα οικονομικά σας, μην αμελείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.
  • Ερωτικά: Επιτέλους έχει έρθει η ώρα να διώξετε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Ο έρωτας δεν θέλει συμβιβασμούς.

Αλογο

Φέτος ζητάτε σταθερότητα και θα την επιδιώξετε με τις κινήσεις σας.

  • Επαγγελματικά: Οι γύρω σας παίζουν καθοριστικό ρόλο και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.
  • Ερωτικά: Ερχονται αλλαγές οι οποίες μπορεί αρχικά να σας σοκάρουν. Διεκδικήστε αυτό που επιθυμείτε και μην κοιτάτε μόνο την επιφάνεια.

Κατσίκα

Το 2019 αποτελεί μια καθοριστική χρονιά για εσάς, καθώς είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τα κακώς κείμενα.

  • Επαγγελματικά: Προσπαθήστε να μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας και να μην αποσπάστε από διάφορες καταστάσεις.
  • Ερωτικά: Εάν έχετε στο μυαλό σας περασμένους έρωτες, ξεχάστε τους οριστικά και προχωρήστε. Κάτι πολύ όμορφο είναι μπροστά σας. Εάν είστε δεσμευμένοι, μην διστάσετε να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή γάμο.

Πίθηκος

Η χρονιά είναι αρκετά ευνοϊκή και οι ευχές σας γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να μην ζείτε στο ροζ συννεφάκι σας.

  • Επαγγελματικά: Οι υποχρεώσεις πολλές αλλά αυτό δεν σας αγχώνει, καθώς ξέρετε πως οι ευκαιρίες έρχονται μέσα από την κούραση. Τα οικονομικά δεν χρειάζεται να σας ανησυχούν καθώς το πορτοφόλι σας θα είναι γεμάτο και έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλα όσα επιθυμείτε.
  • Ερωτικά: Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν και πολλές φορές δεν θα βρίσκετε την ανταπόκριση που θέλετε. Εάν είστε σε σχέση, αποφύγετε τις εντάσεις και μην προκαλείτε τη ζήλια του άλλου προσώπου.

Πετεινός

Η κοινωνική σας ζωή απογειώνεται και η εικόνα σας γίνεται όλο και πιο λαμπερή.

  • Επαγγελματικά: Μέσα από τις σωστές επιλογές θα δείτε την καριέρα σας να εκτοξεύεται. Καλό θα ήταν να έχετε το νου σας και να εκμεταλλευτείτε όσους βρίσκονται γύρω σας, αρκεί να μην το κάνετε εις βάρος άλλων.
  • Ερωτικά: Εάν είστε δεσμευμένοι, απολαύστε την ηρεμία της σχέσης. Για τους αδέσμευτους θα έρθουν αλλαγές, αφεθείτε.

Σκύλος

Η φετινή χρονιά εξαρτάται από τις επιλογές σας. Πριν κάνετε οτιδήποτε, σκεφτείτε καλά.

  • Επαγγελματικά: Οι υψηλοί στόχοι θέλουν δουλειά και η επιτυχία δεν έρχεται ουρανοκατέβατη. Φροντίστε να μείνετε συγκεντρωμένοι και οργανωμένοι. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα περιττά και μην γίνεστε άπληστοι.
  • Ερωτικά: Η χρονιά υπόσχεται στιγμές έντονου πάθους, ενώ είναι κατάλληλη εάν έχετε σχέδια για ένα μωρό.

Χοίρος

Αυτή τη χρονιά θα ανταμειφθείτε για όλες σας τις προσπάθειες. Νιώστε την ανανέωση και συνεχίστε δυναμικά.

  • Επαγγελματικά: Η σταθερότητα είναι κάτι που διακρίνει το 2019. Είναι η χρονιά που μπορείτε να κλείσετε τους κύκλους σας και να ετοιμαστείτε για κάτι νέο.
  • Ερωτικά: Οι σχέσεις χρειάζονται κατανόηση και επικοινωνία. Για να απολαύσετε την αγάπη και τον ρομαντισμό μάθετε να προσαρμόζεστε στις ανάγκες του άλλου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …